Over Berend

Berend

Berend van den Heuvel, ERP Consultant, gespecialiseerd in het optimaliseren van bedrijfsprocessen met name in het MKB door middel van het juiste ERP pakket te adviseren en te implementeren.

“Ik heb in mijn carrière tot nu toe ruime ervaring opgedaan in de vele facetten van het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Ik heb  bedrijven geadviseerd bij hun keuze naar het juiste ERP Pakket en vervolgens  zorg ik voor een goede implementatie hiervan.  Kenmerkend voor mij is een goede en gedegen voorbereiding bij alles wat ik doe en hiermee heb ik al veel bedrijven naar volle tevredenheid begeleid. Ik heb veel kennis van Unit4 Multivers, Unit4 Wholesale en Sap Business One.

Luisteren naar wat de wensen zijn van een bedrijf, mijn verantwoording nemen, doorzettingsvermogen en gedrevenheid  zijn eigenschappen die zowel zakelijk als privé op mij van toepassing zijn. Regelmatig ga ik de uitdaging met mezelf aan om mijn grenzen te verleggen tijdens een triatlon of marathon. Bij de implementatie van een nieuw ERP pakket, kom ik ook voor uitdagingen te staan en door mijn oplossingsgerichtheid en doorzettingsvermogen weet ik tot een passende oplossing te komen. Dat geeft me voldoening en energie.”

 

Contact
06 - 15 26 18 15
berend@som.nl